Estany de Sils

Dissabte 20 d’octubre es celebrarà la 1a Jornada de l’Estany

 
La gestió i conservació de l'Estany de Sils amb la participació de tots
Procés participatiu per a la gestió de l'Estany de Sils
 

Dia: dissabte 20 d'octubre de 2007

Hora: de les 9 h a les 19 h

Lloc: Sala cultural La Laguna, C/ Església, 17 de Sils

Aquesta jornada es celebra amb l'objectiu d'iniciar un procés participatiu per determinar els punts clau entorn a la gestió de l'Estany de Sils. Per tal que aquesta participació es pugui dur a terme, cal que tots coneguem de què parlem per després poder opinar sobre el què volem o no volem que es faci en aquest espai natural.

És per aquest motiu que a la primera part de la jornada comptem amb una sèrie d'experts que ens mostraran com era l'Estany abans de les actuacions de restauració, què s'hi va fer i perquè, quins motius fan que aquest paratge sigui tan singular i emblemàtic, i també ens mostraran exemples diversos d'altres espais on també s'estan realitzant tasques de restauració i veurem quins resultats estan aconseguint.

A partir d'aquest punt, a la tarda es formaran taules de treball, on tots podrem opinar, suggerir, proposar, sobre els diversos àmbits que afecten a l'espai, no només des de la vessant més naturalista, sinó també des de la perspectiva de l'ús social que té aquest espai, de les activitats que es desenvolupen o de la conveniència o no d'algunes actuacions que es van dur a terme en el passat. Necessitem que ens ajudeu a fer de l'Estany un lloc millor amb la participació de tots!

Tagged under jornades participació

10°C

Estany de Sils

Fair

Humidity: 82%

Wind: 0 km/h

  • 24 Mar 2016 16°C 9°C
  • 25 Mar 2016 15°C 8°C