Estany de Sils

La participació per a la gestió de l’Estany, un èxit de tots

Prop de 40 persones van assistir a la 1ª Jornada de l'Estany de Sils, amb  l'objectiu d'iniciar un procés participatiu per determinar els punts clau entorn a la gestió de l'Estany de Sils.

Algunes de les propostes que es van consensuar al llarg de les taules de treball de la tarda van ser: elaborar un Pla de Gestió de l'Estany de Sils i el seu entorn; la necessitat d'un major coneixement científic de l'Estany per poder definir millor les actuacions; millorar el sistema de difusió i comunicació; i buscar la singularitat de l'espai, sobretot la seva naturalesa com a sistema lacunar temporani.

En aquests moments, s'està elaborant el Pla de Gestió de l'Estany de Sils, que ha de servir per definir les línies de gestió més adequades per a l'espai natural i determinar quines accions cal engegar de forma urgent i consensuada amb la ciutadania. Per aquest motiu el procés participatiu no termina amb aquesta jornada, sinó que en breu es farà públic els resultats de les taules de treball per poder continuar amb la participació a través de canals permanents, com seran les bústies de suggeriments i el fòrum vitual a la pàgina web de l'Ajuntament de Sils.

Moltes gràcies a tots els que ens vau acompanyar en aquest primer pas cap a la millora de l'Estany!

10°C

Estany de Sils

Fair

Humidity: 82%

Wind: 0 km/h

  • 24 Mar 2016 16°C 9°C
  • 25 Mar 2016 15°C 8°C