Estany de Sils

El calendari de l’Estany del 2008

En els darrers anys, l'Ajuntament de Sils, amb la col·laboració del col·lectiu Bisaroca, edita una sèrie de calendaris de taula centrats en els valors naturals de l'Estany de Sils. Aquest calendari s'ha tornat imprescindible per als qui estimen o s'interessen per l'Estany de Sils, que esperen descobrir la nova temàtica de les fotografies cada any.

Enguany s'ha apostat pel món dels invertebrats, desconegut i sorprenent, que ens ajudarà a fer comprendre a la gent la importància d'aquests animals, la seva gran diversitat i la importància de preservar l'Estany de Sils com a font de biodiversitat.

Aquest calendari s'ha pogut editar gràcies al suport de Sorea i Puratos, a qui agraïm des de l'Ajuntament la seva col·laboració i la seva aposta per la preservació del medi ambient i la biodiversitat. A més, aquest any la impressió inicial serà de major número d'exemplars que en anys anteriors, tenint en compte el gran interès que desperta aquest producte i la gran popularitat que ha adquirit darrerament.

Per aquest motiu, qui encara no tingui una còpia del calendari i n'estigui interessat, pot adreçar-se al Centre d'Informació de l'Estany de Sils o bé trucant al telèfon 972 16 82 85 o per correu electrònic (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) i sol·licitar-ne una.

Tagged under calendaris

10°C

Estany de Sils

Fair

Humidity: 82%

Wind: 0 km/h

  • 24 Mar 2016 16°C 9°C
  • 25 Mar 2016 15°C 8°C