Estany de Sils

Gran qualitat de la participació al Sobre Terreny Jove 2008

El passat cap de setmana del 13 i 14 de setembre va tenir lloc la segona edició del Sobre Terreny Jove. Aquesta competició per equips adreçada al públic juvenil ofereix l'oportunitat de conèixer més a fons l'Estany de Sils a través d'una proposta divertida. Com cada any, el Sobre Terreny Jove proposa 20 qüestions a resoldre en 24 hores per a poder optar a un premi final que enguany serà una excursió a cavall per a l'equip guanyador. A més, aquest any es van incorporar les propostes que ens van fer arribar en l'edició anterior i la qualitat de la proposta, segons els participants, ha millorat.

Com a novetats podem destacar una alta qualitat de participació. Cal felicitar als equips participants pel seu empeny i dedicació en la resolució de les proves, la majoria respostes amb gran creativitat i rigor.

El proper dissabte dia 20 de setembre, a les 12 del migdia al Centre Cívic, tindrà lloc la inauguració de l'exposició del Sobre Terreny Jove 2008 i, a continuació, l'entrega de premis. Esteu tots convidats a comprovar els continguts de les proves a les que van ser sotmesos aquests valents joves!

Tagged under joventut sobreterreny

10°C

Estany de Sils

Fair

Humidity: 82%

Wind: 0 km/h

  • 24 Mar 2016 16°C 9°C
  • 25 Mar 2016 15°C 8°C