Estany de Sils

Sobreterreny jove 2009 a l'Estany de Sils i la Camparra de Riudarenes

Logos sobre terreny

El proper dissabte 3 d’octubre us convidem a participar a la tercera edició del SOBRETERRENY JOVE, un joc divertit i intel·ligent que consisteix en una competició per equips en un entorn natural. En aquesta nova edició ampliem l’àmbit de les proves a les zones humides de l’Estany de Sils i la Camparra (Riudarenes).

El premi consisteix en un cap de setmana al Delta de l’Ebre per a tots els membres de l’equip, amb allotjament i activitats d’aventura i natura. A més, hi haurà un obsequi per a tots/es els/les participants.

 

Els materials creats pels equips durant el SOBRETERRENY JOVE s’exposaran al Centre d’Informació de l’Estany de Sils i a la Sala del Sindicat de Riudarenes en les setmanes posteriors a la competició.

sobreterrenyjove2009

Bases del SOBRETERRENY JOVE 2009

1. Lloc i data
El SOBRETERRENY JOVE 2009 tindrà lloc el dia 3 d’octubre de 2009 als espais de la Camparra (Riudarenes) i Estany de Sils, entre les 10h i les 19h.

2. Equips
Els equips han d’estar formats per un nombre de fins a 4 participants, que hauran de tenir un mínim de 13 anys.

3. Inscripcions
Els grups participants s’hauran d’inscriure entre el 14 i 27 de setembre a:

Centre d’Informació de l’Estany de Sils
Pl. estació s/n, Sils
972 16 82 85
Dissabtes i diumenges de 10 a 14 h

Fundació Emys
Ctra. Santa Coloma 12, 1r, Riudarenes
972 16 49 57
De dilluns a divendres de 9 a 14 h

El preu de la inscripció és d'1 euro per persona.
Caldrà que cada grup s'identifiqui amb un nom.
Els menors d'edat hauran de formalitzar la inscripció amb autorització paterna.
En el moment de la inscripció els participants accepten les normes de funcionament del SOBRETERRENY JOVE 2009.

4. Proves
El mateix dissabte a les 10 h i al Centre d'Interpretació de l'Estany de Sils es lliurarà a cada grup la GUIA DE TERRENY, amb les qüestions i proves que hauran de resoldre. Algunes proves seran presencials (la GUIA DE TERRENY concretarà lloc i hora) i la resta hauran de ser resoltes independentment per cada grup.
També es facilitarà un quadern i altre material per a anotar els resultats. Al moment de lliurar aquest material, un cop resoltes les proves, caldrà que hi consti el nom de cada grup.
Cal que tots els grups disposin d’una càmera de fotos digital.

5. Puntuació
La puntuació màxima de cada prova constarà a la GUIA DE TERRENY. Les proves presencials seran valorades pels membres de l’organització presents a cada prova mentre que la resta de proves seran valorades per un jurat format per membres de l’organització.
En cas d’empat es tindran en compte els següents criteris:
1. L’equip que presenti abans les proves
2. L’equip que s’hagi inscrit abans

6. Mobilitat
Els grups han de moure’s en bicicleta durant tota la jornada, excepte en cas de persones amb mobilitat reduïda. L’ús de transport motoritzat sense causa justificada suposarà la desqualificació automàtica.

7. Infraccions
Està completament prohibit que els participants malmetin o alterin els espais naturals de l’Estany de Sils i la Camparra.
Si durant la prova la guàrdia municipal, els agents rurals o alguna altra autoritat multa o ha de cridar l’atenció a algun dels participants, el grup del qual forma part quedarà automàticament eliminat de la competició.

8. Premi
Consisteix en un cap de setmana al Delta de l’Ebre per a tots els membres de l’equip, amb allotjament i activitats d’aventura i natura. A més, hi haurà un obsequi per a tots/es els/les participants. Aquests premis no es podran bescanviar pel seu import en diners.
El diumenge 4 d’octubre a les 12 h s’anunciarà l’equip guanyador i es lliurarà el premi al Casal Cultural Riu Esplet de Riudarenes.
En cas que cap dels membres de l’equip guanyador sigui major de 18 anys, es modificarà el premi per tal d’incloure un acompanyant major d’edat. Això podria suposar la supressió d’algunes activitats incloses en el premi inicial.

9. Programa
Dissabte 3 d’octubre
10 h. Trobada al Centre d’Informació de l’Estany de Sils i repartiment del material.
14 h. Dinar conjunt al passeig de l’estació de Sils.
16 h. Trobada a la zona humida de la Camparra de Riudarenes.
19 h. Lliurament dels resultats de les proves a la Camparra.
Diumenge 4 d’octubre
12 h. Anunci de l’equip guanyador i lliurament del premi al Casal Cultural Riu Esplet de Riudarenes.
L’organització es reserva el dret de modificar el programa.

10. Dinar
El dinar consistirà en amanida, botifarra, beguda i postres. El dinar és gratuït per a tots els participants.
En cas que algun/a participant sigui vegetarià/ana, vegà/ana, o tingui alguna altra limitació alimentària, caldrà notificar-ho al moment de la inscripció per tal que es pugui adequar el menú.
L’organització es reserva el dret de modificar el menú.

11. Possibles danys
L’organització no es fa responsable dels desperfectes o danys a tercers que els participants puguin ocasionar, així com dels possibles danys personals que puguin ocasionar-se en el transcurs de la competició.
L'organització disposa d'una assegurança de responsabilitat civil i d'accidents d'acord amb la normativa vigent

Tagged under joventut sobreterreny

10°C

Estany de Sils

Fair

Humidity: 82%

Wind: 0 km/h

  • 24 Mar 2016 16°C 9°C
  • 25 Mar 2016 15°C 8°C